23948sdkhjf

Adapteo hjælper skoler med pladsproblemer - og sikrer et sundt indeklima

Det er smart at benytte mobile løsninger ved skolebyggeri, og de kan opføres hurtigt. Men hvis man skal have dem klar til skolestart, skal man alligevel snart i gang med processen.

Adapteo er en voksende virksomhed, der leverer gennemtestede, fleksible og bæredygtige moduler.

Moduler - eller pavilloner - der med fordel kan bruges i skoler. Dels som udbygninger, dels når en skole skal renoveres, og man mangler plads.

Modulerne er skabt med smart indretning for øje  - helt afhængig af den enkelte kundes behov, og de giver gode rammer til at imødekomme moderne indlæring.

Indeklima i højsædet

Udover fleksible løsninger ønsker Adapteo at tilbyde det bedst mulige indeklima, altså god luft, akustik og belysning. Det fastslår salgschef Claus Haastrup og påpeger, at man også leverer svanemærkede løsninger.

”Vi går ind for langsigtede bæredygtige løsninger, og vi udvikler vores modulsystemer ud fra et helhedsperspektiv, hvor trivsel, miljø og god økonomi følges ad,” siger  han og uddyber:

”Vi har f.eks. varmegenvinding, tidsstyret ventilation og sensorstyret belysning. Ligesom vi arbejder målrettet med varmeregulering og temperatursænkning om natten for at mindske både klimaaftryk og varmeregning. Systemet kører i alle ugens syv dage.”

Kan opføres på få måneder

Såfremt man skal have gavn af modulære løsninger til skolestart i august 2022, er det imidlertid vigtigt at komme i gang inden længe. Også fordi byggetilladelsen skal på plads – noget Adapteo også hjælper med.

”Selvom vi er hurtige, skal vi trods alt bruge et par måneder på at sætte modulerne op og tilpasse elementerne til de konkrete behov,” siger Claus Haastrup.

Når modulerne er sat op, kan de imidlertid stadig flyttes rundt i høj grad, såfremt behovene ændrer sig.

”En vigtig del af Adapteos koncept er, at vi kan flytte modulerne på mange måder. Vores team af ingeniører står klar til at hjælpe. Også i relation til hvad udmeldingen er fra Sundhedsstyrelsen, altså ift. hvor mange kvadratmeter man skal bruge til hver elev etc.,” siger Claus Haastrup og tilføjer:

”Vi går højt op i dialogen med kunderne, og mange bliver overraskede over, hvor fleksible vi er, og hvad vi egentlig kan.”

Adapteos moduler har en lang levetid og kan løbende ændres. Siden de finansieres via leje, skaber det yderligere fleksibilitet, mens materialer og moduler bliver genbrugt og bidrager til en cirkulær økonomi.

OM: Adapteo

Adapteo er den førende udbyder af fleksible bygninger i Nordeuropa. Skoler og institutioner udgør en stor del af porteføljen.

Adapteo hjælper med at sikre det rette miljø til de mennesker, der tilbringer tid i en given bygning.

De modulære og cirkulære byggekoncepter sikrer en bæredygtig og skræddersyet løsning.

Læs mere på www.adapteo.dk

 

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109