23948sdkhjf

Røgfri boliger klar til sommer

Byggeriet af nye almene boliger på Sæby Strand til 140 millioner kroner følger planen. 34 af de i alt 84 boliger står klar til juni.
Til juni står de første 34 boliger i Frederikshavn Boligforenings projekt på Sæby Strand klar. Byggeriet, der samlet kommer til at tælle 84 boliger, fortsætter dog frem til foråret 2013. Det skriver nordjyske.dk.

Byggeriet på Sæby Strand Campings er fordelt over fire rækker. Bebyggelsen forholder sig til den omliggende bebyggelse via aftrapning fra tre etager mod Frederikshavnsvej til to etager og de to etagers parcelhuse mod øst og sydskel.

Projektet har været meget omtalt på grund af beslutningen om, at nogle af boligerne skal være røgfrie. Boligforeningen har foreløbig valgt, at der ikke må ryges i 24 boliger. Planen er, at det er rækken længst mod nord, der skal være røgfrie og allergivenlige

Til at stå for byggeriet blev i januar sidste år valgt et team med Arne Andersen Vrå A/S i spidsen og C.F. Møller, Ingeniørfirmaet Brix & Kamp samt Willy Rosseel’s Tegnestue som rådgivere.
Kommenter artiklen (2)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078