23948sdkhjf

Hjælp til at blive leverandør til det offentlige

Virksomheder kan høre mere om mulighederne for at blive leverandør til det offentlige på et møde den 26. april i Odense.
Udvikling Fyn A/S inviterer erhvervslivet en tur på skolebænken, så virksomhederne kan høre mere om, hvordan man kommer i lag med det offentlige.

Seminaret ’Bliv leverandør til det offentlige’ skal gøre især de små og lidt større virksomheder klar til at kunne byde på kommunale opgaver og udbud.

- Især de mindre og mellemstore virksomheder, som ikke har deres egne specialister, kan fare vild i den megen jura, der er på området. Og hvis virksomhederne ikke afgiver deres bud korrekt, kan vi være nødt til at kassere et tilbud, som ellers ville have været det mest fordelagtige for os. Det er jo ærgerligt for både virksomheden og os, siger udbudschef Helle Holst Hansen fra Odense Kommune, som køber varer og tjenesteydelser for 3,6 mia. kr. om året.

I Udvikling Fyn A/S glæder virksomhedskonsulent Randi Trabjerg sig over, at knap 60 virksomheder allerede har tilmeldt sig for at høre nærmere om, hvordan man får så attraktiv en kunde som det offentlige på sin kundeliste.

- En del af seminaret består af fire workshops, hvor virksomhederne under mere uformelle former kan mødes branchevis og høre om forskellige kategorier af udbud og forhåbentligt netværke på tværs. Selv om virksomhederne på visse områder sikkert er konkurrenter til dagligt, vil vi gerne inspirere dem til at gå sammen og byde på større opgaver, siger Randi Trabjerg fra Udvikling Fyn A/S.

Seminaret er arrangeret af Udvikling Fyn A/S, Odense Kommune, Fynsk Erhverv og Erhvervsklub Fyn i fællesskab.

Den 26. april i Forskerparken i Odense. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Udvikling Fyn melder, at man er tæt på at kunne melde udsolgt.

Læs mere og tilmeld dig via: www.udviklingfyn.dk .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063