23948sdkhjf

Elementproducent udvider – når 220 på sydjysk fabrik

Expan udvider betonelementfabrikken i Brørup mellem Esbjerg og Kolding for at leve op til en stigende efterspørgsel efter teglbeklædte betonelementer. Det skriver Vejle Amts Folkeblad

- Populært sagt lægger vi vores støbte betonfacader på ryggen og sætter tegl på. Vi fuger og renser af på hel tradition vis. Vi kan også montere for eksempel træbeklædning, vinduer, sålbænke, solafskærmning eller hvad kunden ønsker. Vores arbejde er meget eftertragtet, fordi det giver mindre stilladsarbejde og forkorter dermed byggeperioden markant, siger produktionschef Jesper Dyhr til avisen. 

Det var først sidste år, at betonelementproducenten begyndte at lave sætte mursten på betonelementerne inde i fabrikshallerne. Indtil da havde fabrikken udelukkende fremstillet betonvægge.

Men interessen har altså nået et niveau, hvor den eksisterende plads er for lille. 

Med udvidelsen, der omfatter en 2.000 kvm hal, bliver der samtidig behov for 40 nye ansatte på fabrikken, hvor der i forvejen er 180 medarbejdere i produktionen i Brørup. Her er der desuden 100 ansatte - ingeniører, projektledere, HR og økonomi og lignende – i ejerselskabet CHR Concretes hovedadministration. 

Expans nye montagehal står efter planen klar i fjerde kvartal 2021. 

Fabrikken i Brørup tæller fem støbehaller ud over de – snart – to haller til montering af teglsten på facadeelementerne.

Forsidefoto: CHR Concrete

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097