23948sdkhjf

Fagmanden står klar med gravekasserne

Efterspørgslen på gravekasser følger resten af byggeriet – og det går opad. Rejnstrup Gravekasser i Rønnede ruster sig til flere travle år – med Femern Byggeriet i baghaven.

Når der skal bygges, skal der graves. Og når der skal graves, skal der bruges udstyr til at afstive, afspærre og sikre gravearbejdet. Sådan har det altid været i byggeriet, men i takt med, at der er kommet meget mere fokus på sikkerheden, er der også kommet mere efterspørgsel på alt det udstyr, der er rundt om gravearbejdet. Alt det, der gør gravearbejdet sikkert og effektivt og giver en god kvalitet.

Et af de steder, hvor man virkelig har kunnet mærke efterspørgslen på gravekasser, skaktsystemer, linear-anlæg, manholeanlæg der kan gå helt ned til ni meters dybde, faldsikring, gelændere og stigeplatforme er hos Rejnstrup Gravekasser i Rønnede på Sydsjælland.

Firmaet blev stiftet for 11 år siden og er i dag en af Danmarks absolut største udlejere af gravekasser med levering i hele landet.

”Da jeg startede for 11 år siden, var det jo noget jeg gik og havde for mig selv. Men de sidste syv år er det virkelig gået stærkt med efterspørgslen. Der er kommet et andet fokus på sikkerheden, og der er kommet nyt udstyr til, så vi vokser med opgaven,” fortæller Jens Grindsted fra Rejnstrup Gravekasser.

Jens har arbejdet med ”alt det under jorden” siden 1978 bl.a. som entreprenør med spildevands- og regnvandssystemer. Hans søn, der nu er direktør i virksomheden, er uddannet autoriseret Kloakmester.

”Vi mener godt, at vi kan tillade os at kikke ned i udgravningerne og have en mening om, det vi ser. Det er ikke nødvendigvis altid sådan i branchen, hvor der kommer folk ind, som har handlet med alt muligt andet. Vi har over 35 års erfaring i branchen, og det skal kunne mærkes, ” forklarer Jens Grindsted, der understreger, at alt udstyr er med gældende certifikater – og at man fører gravekasser af bedste tysk kvalitet.

”Vi vil gerne være kendt for dem med den gode service. Hvis man ringer til os, inden kl. 12, så har man udstyret næste morgen, da vi er lagerførende på alt udstyr. Vi er ikke dem, som har lyst til at forsinke et helt byggeri, fordi man står og mangler gravekasser,” siger Jens Grindsted.

Femeren i baghaven

Mens Rejnstrup har fulgt godt med i de gode tider i byggebranchen, har man nu også blikket rettet mod Rødby, hvor der skal graves mere end bare 18 kilometer tunnelrør mellem Danmark og Tyskland. I forbindelse med alle anlæggene på landsiden i Danmark, arbejder han på at få foden inden for sammen med nogle af de entreprenører, man er vant til at arbejde sammen med.

Det kunne fx være, når der laves veje og forsyningslinjer til den by, der skal huse de op mod 3000 mennesker, der skal arbejde på Femern Bælt Projektet.

”Det er jo det helt store præstigeprojekt, så selvfølgelig vil vi gerne have foden indenfor.  Som en af Danmarks største – måske den største – inden for gravekasser mener vi også, at vi har noget at byde ind med. Vi er i hvert fald klar med vores viden og rådgivning” siger Jens Grindsted.

 

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094