23948sdkhjf

Enemærke & Petersen sætter omsætningsrekord

Ringsted-entreprenøren kan glæde sig over, at omsætningen igen har bevæget sig op i milliardklassen. Indtjeningen kan dog ikke følge med.
Enemærke & Petersen (E&P) har i denne uge offentliggjort tallene for regnskabsåret 2011, og ledelsen kan her konstatere, at vækststrategien har virket.

Den samlede omsætning endte lige under 1,1 mia. kr., hvilket er næsten 130 mio. kr. mere end i 2010 og samtidig ny omsætningsrekord.

Rustet til et kommende opsving
Overskuddet før skat lyder på 21,6 mio. kr., og det er en nedgang på ca. 15 mio. kr. i forhold til 2010. Resultatet, og resultatgraden på 1,97 %, betragtes dog som tilfredsstillende under de givne markedsforhold.

- Gennem de seneste års økonomiske og finansielle krise er det faktisk lykkedes – ikke bare at fastholde – men også at øge aktivitetsniveauet, bl.a. via massive investeringer i nye forretningsområder inden for bygningsservice, drift og vedligehold samt ved geografisk udvidelse til Jylland.

- Vi ser således meget lyst på fremtiden og er overbeviste om, at E&P er blandt de bedst rustede byggevirksomheder, når optimismen for alvor begynder at påvirke samfundsøkonomien igen, lyder det blandt andet fra E&P-ledelsen.



Enemærke & Petersen er et selskab i MT Højgaard-koncernen og beskæftiger cirka 450 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078