23948sdkhjf

Totalløsning for energioptimering

Green Source i Frederikshavn tilbyder en totalløsning for energioptimering og vedvarende energiløsninger til private boliger, industrien og offentlige bygninger.
Green Source på Knivholtvej i Frederikshavn hjælper kunderne med bl.a. varmepumper, solceller, solfangere og husstandsvindmøller.

Virksomheden, som ligger i helt nye lokaler i Frederikshavns vestlige udkant, har specialiseret sig i komplekse løsninger, hvor flere energikilder kombineres. Det sker med fokus på både økonomi, ressourceforbrug og miljø.

Salgsdirektør Kim Stubbergaard Reese forklarer, at virksomheden står for hele paletten fra analyse, rådgivning og projektering til praktisk udførelse og projektstyring.

Overblik fjerner usikkerhed
Kim Stubbergaard Reese har arbejdet mange år i branchen og ved derfor, at usikkerheden er stor, når folk begynder at overveje vedvarende energiløsninger.

- Der bliver lavet mange energirapporter, men det kniber med opsamlingen af resultaterne i rapporterne. Mange ved ikke rigtigt, hvordan de skal komme videre i processen. Det virker måske uoverskueligt, og folk er i tvivl om, hvad de skal vælge. Hvad kan betale sig? Og virker det? Denne usikkerhed fjerner Green Source hos boligejere og virksomheder. Vi sørger for at skabe et overblik, og vi leverer altid en totalløsning, hvor vi står inde for den lovede effekt. Det mener vi, er vigtigt i dag, hvor branchen har brug for professionelle aktører, kunderne kan stole på, udtaler salgsdirektøren.

Green Source er bundet op på enkelte leverandører, men arbejder sammen med en række producenter af bl.a. varmepumper, vindmøller og solceller. Eksempelvis er valgt tyske Q. CELLS som leverandør af sine solcellesystemer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.69