23948sdkhjf

UCL ønsker skræddersyede rammer

University College Lillebælt ønsker et nyt lejemål til sine uddannelser i Vejleområdet.
University College Lillebælt , UCL, ønsker med dette udbud af et skræddersyet lejemål på ca. 8.000 m² at skabe rammerne for at samle UCL's uddannelsesaktiviteter fra nærområdet i et bygningskompleks i Vejle. Dermed ønsker man at opnå synergi og tværfagligt samarbejde dels UCL uddannelserne imellem og dels med andre relevante uddannelser og uddannelsestyper. Synergi og tværfagligt samarbejde kan supplerende opnås ved et bygningsfællesskab med virksomheder eller aktiviteter med udgangspunkt i sundhedssektoren og uddannelsernes øvrige praksisområder.

Det udbudte lejemål udgør ca. 8 000 m², hvoraf mindst 6.600 m² skal være til UCL's eksklusive brug. Den resterende del af lejemålet omfatter en række funktioner og faciliteter, som kan stilles til rådighed for UCL i form af:
i - fællesarealer delt med andre lejere/brugere (således at UCL sammen med disse øvrige brugere betaler en forholdsmæssig lejeandel for de pågældende arealer) eller
ii - arealer hvortil UCL har eksklusiv brugsret.

Lejemålet skal i kvalitetsniveau, herunder ruminddeling kunne danne fleksible rammer for et attraktivt lærings- og studiested i området, der kan konkurrere og tiltrække studerende, samt facilitere et grundlag for synergi og tværfaglighed. Der vil i det daglige være ca. 500 brugere af lejemålet i form af studerende, kursister og administrativt personale.

Interesserede parter kan byde på licitationen den 3. april 2012.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078