23948sdkhjf

Generationsskifte i Contiga Tinglev

Fra 7. marts overtager Karsten Rewitz posten som administrerende direktør i Contiga Tinglev A/S, det tidligere Tinglev Elementfabrik.
Efter mere end 20 år som adm. direktør overgår Jakob Knudsen til andre opgaver i Contiga regi og overlader styringen af den store kendte virksomhed til Karsten Rewitz fra den 7. marts 2012.

Jakob Knudsen vil i en periode stå til disposition for den samlede Contiga Gruppe med sin store erfaring inden for elementbyggeri.

Den nye direktør Karsten Rewitz er ikke ukendt med byggebranchen, idet han tidligere har været ansat hos Egernsund Tegl A.m.b.a. i Egernsund og gennem 8 år ansat hos Lindab Danmark A/S i Haderslev.

Vil videreudvikle markedspositionen
De sidste 4 år har Karsten Rewitz været adm. direktør for W. Stoll Maschinenfabrik GmbH i Tyskland. W. Stoll tilhører Freudendahl Invest A/S i Sønderborg. W. Stoll var i store økonomiske problemer, da Karsten Rewitz tiltrådte som direktør i 2008. Efter en omfattende turnaround af den samlede virksomhed, fremstår W. Stoll i dag som en succesfuld virksomhed, med et tilfredsstillende resultat og særdeles god markedsreputation. Karsten Rewitz har i processen lagt stor vægt på at optimere den samlede forsyningskæde, optimering af samtlige administrative processer og kvalitet i alt hvad vi beskæftiger os med har været et kerne emne, ligesom produktkvaliteten er hævet til toppen i markedet siger Karsten Rewitz.

Karsten Rewitz glæder sig til at videreudvikle Contiga Tinglevs markedsposition. Der skal arbejdes med interne processer, produktudvikling og den samlede kvalitet i hele virksomheden.
Markedspositionen, som den tidligere ledelse har opbygget, skal fastholdes og udbygges. Karsten Rewitz glæder sig til at mødes med sine forretningpartnere og komme i gang med videreudviklingen af Contiga Tinglev A/S i samarbejde med alle medarbejderne i såvel Tinglev som i de 2 tyske virksomheder.

Udvikling og international ekspansion
Da den snart forhenværende direktør Jakob Knudsen kom til Tinglev Elementfabrik i 1989 var der 20 ansatte og gennem årene er virksomheden vokset til i dag 240 ansatte og en fabrik i Tyskland ved Berlin med 75 ansatte samt en montagevirksomhed i Tyskland med 20 ansatte.

Virksomheden i Tinglev og fabrikken i Tyskland tilhører den kendte byggekoncern Contiga i Norge, som overtog virksomheden ved årsskiftet.

Læs mere om: Investor redder over 200 arbejdspladser .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11