23948sdkhjf

Nyt Om Navne på el-området

Denne gang meldes om nyansættelser hos AAB A/S, Automatic Syd A/S og Climacare.dk ApS.
ABB
ABB A/S har ansat to nye medarbejdere. Michael Dyrbye Christensen er startet som executive key account manager. Tidligere har han haft ledende stillinger i den maritime industri både i Danmark og i udlandet. Det skriver Børsen.

Den 40-årige Rasmus Kimmer Stenderup er tiltrådt som salgschef inden for service i Process Automation. Han har en baggrund som maskinmester samt en HD i Afsætning.

Automatic Syd
Automatic Syd A/S har ansat den 53-årige Søren Grøn som salgsingeniør på Sjælland. Han har stor erfaring inden for el-tekniske løsninger og hans primære arbejdsopgaver er salg, kundepleje og tilbudsgivning, samt rådgivning og vejledning. Søren Grøn er uddannet el-installatør, og har tidligere været ansat i bl.a. Siemens, DONG/ NESA samt Københavns Energi/Belysning.

Climacare.dk
Climacare.dk styrker sig ligeledes på salgssiden med ansættelsen af elinstallatør Claus Carstensen, 24 år, som sælger i Aabenraa. Claus Carstensen har certifikat inden for kvalitetssikringsordningen, og hans opgaver bliver blandt andet at stå for projektering, planlægning, marketing og salg af virksomhedens produkter. Han kommer direkte fra Den Jydske Haandværkerskole, hvor han afsluttede el-installatør-uddannelsen i 2011. Tidligere har han arbejdet ved Aarhus El-Service og Højst El.

Climacare.dk har også ansat den 25-årige maskinmester Stefan Lorenzen som teknisk sælger. Han kommer fra Aarhus Maskinmeterskole og får i sit nye job ansvar for at sælge LED-belysning til industrikunder.

Kilde: Børsen
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125