23948sdkhjf

Ti mindre skoler er blevet til fem store

Med indvielsen af Nørrebro Park Skole er Københavns Kommune nået til vejs ende i et omfattende projekt, der har gjort byens udbud af skoler mere tidssvarende.
Når Nørrebro Park Skole i marts holder indvielsesfest, er det samtidig en markering af, at den fysiske sammenlægning af ti københavnske skoler har nået sin afslutning.

Københavns Kommune skriver på sin hjemmeside, at den sidste ombygning blev afsluttet i januar, og eleverne på de fem sammenlagte skoler kan dermed for alvor indtage de nye lokaler og omgivelser.

Et mere tidssvarende udbud
Sammenlægningerne er et resultat af forliget ’Fremtidens institutioner og skoler’ fra 2007. Her blev det bl.a. besluttet, at ti mindre Københavnske skoler skulle sammenlægges til fem større for at sikre flere pladser til byens børn og samtidig gøre skolerne mere tidssvarende.

Der er tale om følgende skoler: Nørrebro Park Skole og Blågård Skole på Nørrebro, Tagensbo Skole i Bispebjerg, Lergravsparkens Skole på Amager og Tove Ditlevsens Skole på Vesterbro.

Rent administrativt har skolerne været sammenlagt siden skoleåret 2008/09. Nu er de fysiske ændringer og forbedringer også gennemført.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141