23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
FJ Byg
Anders Frederiksen, søn af ejer Jens Frederiksen, er indtrådt i ejerkredsen.

Læs også: Ny medejer i FJ Byg

Garant Byg A/S
Jesper Bøje Pedersen skal fremover stå i spidsen for byggefirmaet Garant Byg.

Læs også: Ny direktør i Garant Byg

Kvik A/S
Adm. direktør Carsten B. Andersen stopper med udgangen af marts måned som øverste chef i køkkenkoncernen med hovedsæde i Vildbjerg ved Herning. Erik Theill indtræder som overgangsfigur, indtil en ny topchef er fundet.

Læs også: Kvik skal have ny direktør

Magnus Thomsen Eftf. ApS.
Søren Lund Thomsen er indtrådt i direktionen hos Magnus Thomsen Eftf. ApS. (kilde: BIQ.dk).

Magnus Thomsen Eftf. er en tømrervirksomhed, der udfører opgaver for private, virksomheder og offentlige institutioner.

Moe & Brødsgaard
Kim Schwartzlose er blevet udnævnt til ny sektorleder for Anlæg og Miljø i Moe & Brødsgaard. Samtidig er Per Lautrup-Nissen blevet udnævnt til forretningschef for Anlæg & Miljø og Morten Fabrin som ny afdelingsleder for Vej og Trafik.

Læs også: Moe & Brødsgaard udvider ledelsen

OBH Rådg. Ingeniører A/S
Peter Ebling er blevet ansat som salgschef øst hos OBH Rådg. Ingeniører A/S med ansvar for København/Sjælland. Han har tidligere været salgschef og partner i Creo Arkitekter A/S.

Læs også: OBH-Gruppen ansætter ny salgschef

A/S Peder Nielsen Beslagfabrik
Jens Torben Fristrup er udtrådt af bestyrelsen hos A/S Peder Nielsen Beslagfabrik. Samtidig er Svend Erik Christensen fratrådt som næstformand (kilde: Børsen).

Peder Nielsen Beslagfabrik har 300 medarbejdere, der producerer og markedsfører beslagprodukter til håndværk, industri og gør det selv-folk under navnet PN-Beslag.

Rambøll
Torben Carlsen er blevet udnævnt til projektchef i Bane-divisionen hos Rambøll, Ørestad. Samtidig er Lars Leerbech blevet udnævnt til chefkonsulent inden for kvalitetsledelse. Sidst men ikke mindst er Benedikte Rosling Winter blevet ansat som afdelingsleder i Byggeri-divisionen hos Rambøll, Ørestad.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079