23948sdkhjf

Horsens-tømrer vinder hovedentreprise på kirkeligt samlingssted

Ombygningen af Østerbirk Præstegård til et sognehus med plads til arrangementer og møder udføres med Hansted Tømrer- Snedkerforretning A/S som hovedentreprenør.
Planer for en ombygning af præstegården i Østerbirk bliver nu realiseret.

Efter at have afholdt licitation på projektet står det klart, at Hansted Tømrer- Snedkerforretning fra Horsens er hovedentreprenør på byggeprojektet.

Bag projektet står præstegårdsudvalget, der har allieret sig med arkitekt Kent Jørgensen fra Skala Arkitekterne som teknisk rådgiver og udarbejdet planerne for ombygningen af præstegården. Det skriver Østerbirk Avis

Omfattende ombygning
Målet med ombygningen er at indrette et sognehus, som kan blive samlingssted for de kirkelige aktiviteter. Det være sig konfirmandundervisningen, sognearrangementer, arbejdskredse, mødeaktiviteter og lignende.

Arbejdet indebærer blandt andet, at der indrettes handicapfaciliteter, toiletter bliver ombygget, præstekontoret nyindrettes, og der indrettes et mindre mødelokale i den vestlige ende af huset. Flere lokaler lægges sammen til et stort fællesrum med opsætning af en foldevæg. Ligeledes opsættes nye el-installationer og belysningsarmaturer ude og inden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.146