23948sdkhjf

Flere ungdomsboliger på havnefront

Boligforeningen Himmerland har købt en havnegrund af Aalborg Kommune og vil opføre 42 ungdomsboliger i 6-7 etager.
På hjørnet af Rendsburggade og Nyhavnsgade, tæt ved det kommende Musikkens Hus, har Boligforeningen Himmerland sikret sig et 3.000 m² stort byggefelt.

Planen er ifølge Nordjyske Medier at bygge 42 ungdomsboliger i 6-7 etager, og efter planen stikkes spaden i jorden i løbet af sommeren næste år.

- Placeringen er god og meget central. Vi arbejder på at byggeriet kommer til at svare til de andre flotte byggerier på havnefronten, det bliver ikke stangvarer, siger direktør Ole Nielsen til Nordjyske.

Projektet bliver Himmerland Boligforenings andet på Aalborgs centrale havnefront. I forvejen er man undervejs med et stort byggeri med over 230 ungdomsboliger samt ny administration til boligforeningens egne ansatte. Arkitekt på dette projekt er Henning Larsen Architects.

Rådmand for teknik og miljø, Mariann Nørgaard, oplyser til Nordjyske, at grunden har en byggeret på 2.100 m² etageareal. Prisen er 6,7 mio. kr., men da Himmerland vil bygge ungdomsboliger, skal kommunen stille med 5,6 mio. kr. i tilskud.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081