23948sdkhjf

Det betaler sig at være prøveklud

Hos Vileda Professional opfordrer de køberne til at afprøve rengøringspro-dukter som vogne, mopper og klude, inden de investerer i udstyret, så de får de rigtige ergonomiske redskaber til rengøringen.

Hos Løgumkloster Refugium var Tanja Brandt Marcussen, der er rengøringsassistent, ikke i tvivl, da hun ledte efter tre nye rengøringsvogne:”Jeg sagde til grossisten, at jeg meget gerne ville prøve vognene, inden jeg investerede i dem, så vi var sikre på, at rengøringsudstyret var det rigtige valg.”

En af de få i branchen, der tilbyder denne service, er Vileda Professional. Så hos Tanja Brandt Marcussen faldt valget på dem i prøveperioden, og nu er nyt udstyr bestilt hjem til Løgumkloster Refugium, hvor Tanja Brandt Marcussen også glæder sig over at skulle prøve de nye løsninger fx en moppe, der både kan vaske og tørre samt rengøringsvogne med mange nye funktioner.

”Vi har altid givet kunderne mulighed for at teste udstyret. Det er en del af hele vores DNA, hvor samspillet med kunderne bidrager til, at vi skaber de rengøringsprodukter, de har brug for,” siger Jonas Petersen, der er Field Sales Manager Denmark hos Vileda Professional.

”Vi har altid givet kunderne mulighed for at teste udstyret. Det er en del af hele vores DNA, hvor samspillet med kunderne bidrager til, at vi skaber de rengøringsprodukter, de har brug for"
Jonas Petersen, Field Sales Manager Denmark
hos Vileda Professional

Produkter bliver testet
Netop den professionelle rengøring fx på skoler og i institutioner er et af de områder, der jævnligt er udsat for besparelser. Derfor kan det betale sig at investere i udstyr, der holder, hvilket også gør rengøringen grønnere. Hos Vileda Professional bliver produkterne testet løbende på et tredjeparts laboratorium. Et af de interessante resultater, der er kommet frem under COVID-19, er, at flere af kludene fjerner over 99 % af virus. Det skal dog nævnes, at det er en stamme af Bovine-Corona (der rammer kvæg), som er testet på, da der ikke må udføres tests med COVID-19, der smitter blandt mennesker.

Få udstyret på prøve
Hos Vileda Professional kan kunderne i en periode på fire til seks uger få udstyret på prøve som rengøringsvogne og testkit med mopper, klude og skafter. Service, rådgivning og vejledning er en stor del af kerneforretningen, og udstyret skal være effektivt og ergonomisk:

”Vi holder et møde med kunden, hvor vi afklarer, hvad de allerede har af udstyr, og hvad de yderligere har behov for. Herefter får de testudstyret, og halvvejs gennem processen  evaluerer og finjusterer vi i fællesskab.

Det sikrer, at kunden får de helt rigtige redskaber, og alt er indstillet korrekt,” forklarer Laurits Skjødt Vinkle, der er distriktschef hos Vileda Professional. Efter prøveperioden evalueres hele forløbet, og hvis kunden siger ja tak, så er Vileda Professional stadig med på sidelinjen gennem opfølgningsforløb, der skal sikre, at kunderne har alt, de har brug for.

OM VILEDA PROFESSIONAL:
Vileda Professional udvikler og fremstiller førende rengøringsløsninger til professionelle brugere inden for mange forskellige erhverv, f.eks. sundhedssektoren, kontrollerede miljøer, kontorer, skoler samt hoteller, restauranter og storkøkkener.
www.vileda-professional.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078