23948sdkhjf

Mulighed for nyt byggeri i Hornslet

Nybyggeri skal skabe nyt liv i det centrale Hornslet. En delvist nedbrudt bygning skal rives ned for at give plads til nyt byggeri.
Bygningen Tingvej 16, på hjørnet af Tingvej og Nyvej i Hornslet, har stået tom siden 2007. Fra flere sider har der været peget på ejendommen som et oplagt emne for Indsatspuljen - puljen til nedrivning og forskønnelse af det fysiske miljø.

- Derfor har vi også fra udvalgets side besluttet, at i mødekomme ejerens ønsker om at udarbejde en ny lokalplan, der vil give nye muligheder for et nyt og spændende byggeri, og som dermed vil kunne betyde, at den nuværende bygning kan rives ned, siger Jesper Mathiesen far Udvalget for Plan, udvikling og kultur.

Byggeri i 2 1/2 etage
Syddjurs Kommune har været i dialog med ejeren af ejendommen, Mikael Lykke Sørensen, om de fremtidige muligheder for grunden. Med tilsagnet fra Udvalget for Plan, udvikling og kulturs om at igangsætte en lokalplan, gives der nu mulighed for, at der kan opføres en bebyggelse, der dels arkitektonisk spiller sammen med kulturhuset KOM-BI, og dels gør det muligt at udnytte, at der på ejendommen allerede i dag må bygges i 2½ etage.

- Oprindeligt er der på dette sted foreslået en plads eller et torv, men vi er meget åbne for en drøftelse af de muligheder en tom grund ved siden af KOMBI kan tilbyde. Vi har i udvalgets beslutning tilkendegivet, at vi gerne ser at en kommende lokalplan også åbner op for kulturaktiviteter. Vi ser derfor frem til at byens borgere, foreninger og virksomheder nu kommer på banen med deres gode ideer, lyder opfordringen fra Jesper Mathiesen.

Der skal for Tingvej 16,s vedkommende , som for alle andre aftaler under Indsatpuljen, udarbejdes udbudsmateriale og afholdes licitation og eventuel nedrivning af bygningerne forventes derfor at ske fra og med foråret 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094