23948sdkhjf

Partner og direktør forlader Ishøj-entreprenør – afløseren er fundet

Entreprenørvirksomheden Casadana A/S, som udfører større og mindre renoveringsopgaver i fag- og hovedentrepriser, ændrer i ledelsen i Projektafdelingen.

Jonas Uffe Møllenborg, som de sidste otte år har været projektchef, projektdirektør og partner udtræder af selskabet for at prøve kræfter som selvstændig rådgiver og byggekonsulent. Ifølge en pressemeddelelse fra Ishøj-entreprenøren sker det efter eget ønske.

– Det er selvfølgelig med stor vemod at sige farvel til Jonas Uffe Møllenborg, som har ydet en kæmpe indsats, de sidste otte år i udviklingen af Casadana A/S, hvor vi de senest tre år har være kåret som Gazelle virksomhed af Børsen, men samtidig åbner det også op for nye muligheder, udtaler adm. direktør , partner Leif Storm Thøstesen.

Afløseren er på plads

Ny projektdirektør og partner bliver 49-årige Morten Voravong.  

Han er oprindelig uddannet tømrer og bygningskonstruktør og har de seneste 20 år arbejdet som leder inden for bygge- og anlægsbranchen med opbygning og udvikling af virksomheder. Senest som direktør og partner i Villa.dk og før det som teknisk chef og regionsdirektør for Svenska Huskompagniet AB.

– Morten har den helt rigtige profil, både fagligt, teknisk og ledelsesmæssigt som passer rigtigt godt ind i den fortsatte udvikling af virksomheden, siger Leif Storm Thøstesen.

Morten Voravong tiltrådte den 3. august 2020 samtidig med at Jonas Uffe Møllenborg fratrådte.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079