23948sdkhjf

Branchedirektør forlader TMI efter 8 måneder

Annette Christensen, der ved årsskiftet satte sig i direktørstolen hos Træ- og Møbelindustrien, TMI, rykker nu videre efter otte måneder ved roret. Hun bliver dog i Dansk Industri, hvor hun pr. 1. september overtager posten som ny underdirektør med ansvar for arbejdet med DI’s 18 regionalforeninger.

Det oplyser Dansk Industri i en pressemeddelelse.

Annette Christensen har allerede et stort kendskab til de 18 regioner, hun nu overtager ansvaret for. Hun var nemlig fagleder og souschef i DI’s regionalforeninger frem til årsskiftet 2019/2020, hvor hun tiltrådte som branchedirektør for Træ- og Møbelindustrien.

Annette Christensen ser med forventning frem til sit ny job, men beklager samtidig, at hun må forlade træet.

– Mit jobskifte indebærer desværre, at jeg må sige farvel til Træ- og Møbelindustrien. Det er en fantastisk spændende branche, der har rigtig gode kort på hånden til at fremme den grønne omstilling, siger Annette Christensen.

– Jeg glæder mig imidlertid meget til at være med til at udvikle DI’s regionale arbejde i samarbejde med medlemsvirksomhederne rundt om i landet. DI skal udnytte, at vi med sammenlægningen af DI og Dansk Byggeri får en fantastisk mulighed for at sætte endnu mere turbo på indsatsen for at sikre virksomhederne de bedst mulige vilkår på regionalt og lokalt niveau. Det glæder jeg mig til at arbejde for, siger Annette Christensen.

Hos TMI går arbejdet med at finde en ny direktør nu i gang, fortæller formand Nils Knudsen, der ønsker Annette Christensen god vind fremover.

– Jeg ønsker Annette stort tillykke med det nye job, hvor hun helt sikkert kommer til at gøre det godt. Annette har på meget kompetent vis bidraget til at tackle opgaver og udfordringer i den forgangne periode, hvor Corona-krisen har skabt stor usikkerhed for mange virksomheder, siger Nils Knudsen, formand for Træ- og Møbelindustrien.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08