23948sdkhjf

MT Højgaard overtager konkursramt byggeprojekt

De ufærdige projekter fra boet efter Brødrene A. & B. Andersen er så småt ved at blive hjulpet i gang igen.
Byggeprojekter for et milliardbeløb blev sat i stå, da Brødrene A. & B. Andersen sidst i oktober gik konkurs.

Ifølge Licitationen var der i alt tale om 28 projekter, hvoraf enkelte er ved at være hjulpet i gang igen med hjælp fra konkursboet.

Blandt disse er et byggeri af familie- og ungdomsboliger for AKB på Frederiksberg, som ifølge Licitationen er overdraget til MT Højgaard. Entreprisen har en værdi af 47 mio. kroner.

- Vi arbejder stenhårdt på at få alle entrepriser afklaret, så entrepriserne kan komme i gang igen og blive gjort færdige. I enkelte tilfælde har bygherren selv ønsket at gøre byggeriet færdigt, som oftest fordi entreprisen var tæt på afslutning. I andre tilfælde er der indgået aftale med andre entreprenører til at videreføre en kontrakt, men netop nu pågår forhandlinger om flere igangværende entrepriser, siger advokat Preben Jakobsen til Licitationen.

Blandt de øvrige projekter er opførelsen af 60 lejligheder i forbindelse med projektet ”De 5 Søstre” i Vejle. Her er NCC Construction, som tidligere omtalt her på Building Supply, valgt som totalentreprenør.

Læs også: NCC vinder endnu en ’søster’

Ifølge Licitationen har konkursboet modtaget anmeldelser for knap en halv milliard kroner. Blandt kreditorerne er mange byggevirksomheder, der har haft underentreprenøropgaver for Brødrene A. & B. Andersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094