23948sdkhjf

Vokseværk hos Lund & Staun

Øget ordretilgang og to opkøb har medført den hurtigste udvidelse i virksomhedens 14‐årige historie – og samtidig styrer virksomheden mod omsætningsrekord.
Hos Lund & Staun har man gennem de seneste år arbejdet intenst med virksomhedens strategi.

Anstrengelserne giver efterhånden gode resultater, og i dag har man langt flere strenge at spille på i salgsarbejdet. Blandt tiltagene er landsdækkende samarbejdsaftaler, styrkelse af salgs‐ og marketingfunktionen samt opdyrkelse af nye markeder.

Lund & Staun har desuden opkøbt to små virksomheder. Allerede for halvandet år siden fik man øjnene op for, at opkøb kan være en værdifuld måde at udvide virksomheden på, fordi det både medfører nye markeder og giver flere dygtige medarbejdere.

Spændende fremtid – fyldt med udfordringer
Derfor har virksomheden i efteråret 2011 grebet chancen og købt Tømrerfirmaet Kusk & Kongsbak i Aabybro og Murerfirmaet Preben Sørensen fra Støvring.

Det har både medført en større tilstedeværelse i Aalborgs nordlige oplandsbyer og en udvidelse af virksomhedens aktiviteter inden for murerfaget. Og i Lund & Stauns ledelse er man selvsagt glade for den positive udvikling:

- I kraft af vores brede kundefundament med små og store opgaver for private, boligforeninger, erhverv og det offentlige ser vi optimistisk på fremtiden – ikke mindst på grund af dette efterårs positive udvikling, siger adm. direktør Michael Lund, som dog samtidig er klar over, at der fortsat skal kæmpes hårdt:

- Vi ved, at vi skal være klar til yderligere udfordringer. Byggeriet er lige nu på bunden af kurve, og det er umuligt at sige, hvornår dette ændrer sig. Samtidig skal vi følge med en stadigt mere kompleks byggebranche med fx skærpede energi‐ og bygningskrav i BR20, større krav i prækvalifikationer og øget fokus på evaluering, forklarer han.

Lund og Staun A/S er grundlagt i 1997 af Michael Lund og Henrik Staun, som i dag er henholdsvis administrerende direktør og salgsdirektør i virksomheden. Opgaverne hentes primært i Aalborg og Rebild kommuner, og de ca. 75 medarbejdere løfter både fag-, hoved- og totalentrepriser. Lund & Staun har gennem tiden modtaget seks Gazelle-priser fra Børsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094