23948sdkhjf

Parter mødes efter opsigtsvækkende forløb om landzonetilladelse

Tirsdag den 28. april skal parterne i en sag om tilladelse til et byggeri i Ribe mødes for at se, om man kan lande en løsning

Først kom der en tilladelse. Så blev den trukket tilbage. Esbjerg Kommune mener ikke, at der er begået fejl i sagsbehandlingen.

Angiveligt er det en afstand på 18 meter, der har givet anledning til et kaotisk forløb om Esbjerg Kommunes landzonetilladelse til nyt firmadomicil med maskinhus med administration, enfamiliehus, oplagsplads og vaskeplads. En tilladelse, der oprindeligt blev givet i 2018, men som i sidste måned blev trukket tilbage efter Planklagenævnets afgørelse. Det skriver JydskeVestkysten.

- Lige nu er jeg ligeglad med, hvad der er sket. Jeg er interesseret i, hvad der kommer til at ske, men det virker grotesk, at det er 18 meter, der skal afgøre en så langstrakt sag. Nu håber jeg bare på, at kommunen er interesseret i at finde en løsning, siger Jesper Rohr Jørgensen, der er indehaver af JRJ Anlæg, til JydskeVestkysten. Tirsdag er han inviteret til møde med Esbjerg Kommune, hvor parterne skal forsøge at nå frem til en løsning, så byggeriet kan få den længe ventede tilladelse.

Sagen om JRJ Anlæg har tiltrukket sig stor bevågenhed både lokalt og på Christiansborg. Ifølge JyskeVestkysten så fastholder Esbjerg Kommune i en intern redegørelse, at man ikke har begået fejl i forbindelse med sagen om JRJ Anlæg.

(Forsidefoto: Markus Spiske/Unsplash)

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063