23948sdkhjf

Nyt robotcenter i Thisted

EUC Nordvest i Thisted udvider med et nyt robotcenter, som skal bruges både til uddannelsesformål og udbrede viden om industrirobotter blandt regionens virksomheder.
Virksomheder i Thy og elever ved EUC Nordvest kan snart lære meget mere om robotter. EUC Nordvest i Thisted påbegynder snart byggeriet af et nyt robotcenter.

Robotcentret, som er tegnet af Raabys Tegnestue, bliver en to etagers bygning på 194 m². På 1. sal placeres computere til programmering af robotterne, der placeres i stueetagen. Tilbygningen kommer til at ligge i forbindelse med EUC Nordvests smedeværksted og autoværksted. Det skriver nordjyske.dk.

Centret skal rumme forskellige typer industrirobotter, som anvendes i uddannelsen af industriteknikere, smede og mekanikere. Derudover ventes centret at blive anvendt til AMU-kurser samt netværk af virksomheder, der kan høre om mulighederne for at anvende robotter og nye teknologi.

Projektet er netop sendt i licitation. Byggeriet begynder efter nytår, og robotterne kan efter planen flytte ind i de nye lokaler i maj eller juni 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093