23948sdkhjf

Ivarsson-ejer på opkøb

Etex Group, der i Danmark står bag fibercementproducenten Ivarsson, opruster betydeligt på markedet for letvægtskonstruktioner.
Med virkning fra den 4. november har Etex Group overtaget Lafarge Gypsums europæiske og latinamerikanske aktiviteter inden for gipsplader.

Overtagelsen skal ses som et led i bestræbelserne på at styrke engagementet inden for letvægtskonstruktioner, der hører til blandt de hurtigst voksende segmenter på markedet for byggematerialer.

- Sammensmeltningen med Lafarge Gypsum skaber en ny dynamik hos Etex Group. Let konstruktion er en af Etex’ største strategiske akser og vil være en afgørende løftestang for fremtidig vækst. Opkøbet var en enestående mulighed for at opnå en førende position på dette marked. Vores strategiske fokus vil give gipspladevirksomheden nye muligheder og gøre det muligt at tilbyde kunderne en endnu bedre service, siger Fons Peeters, der er adm. dir. hos Etex Group.

I Danmark er Etex Group en stærk aktør inden for tag, facade og passiv brandbeskyttelse med førende varemærker som ivarsson, Creaton og Promat. Sammensmeltningen med Lafarge Gypsum udvider Etex Groups portefølje af løsninger inden for let konstruktion og skaber vækstmuligheder inden for nybygning og renovering af bolig- og erhvervsejendomme samt offentligt byggeri.

Opkøbet gennemføres via et joint venture (Etex 80 %, Lafarge 20 %).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125