23948sdkhjf

Erhvervssatsning med fokus på energirenoveringer

For at motivere og inspirere erhvervslivet til at øge borgerne interesse i grønne løsninger inviterer Sorø Kommune virksomheder til møde om markedsmuligheder og energirenoveringer.
Sorø satser på erhvervslivet i udbredelsen af grønne løsninger.

Derfor inviterer kommunen til fyraftensmøde i Ruds Vedby den 10. november 2011. På dagsordenen er blandt andet nye markedsmuligheder og forretningsmodeller for energirenovering af boliger.

Målet med at samle erhvervslivet er selve samarbejdet mellem håndværkere, banker, arkitekter, forsyningsselskaber med flere.

Baggrunden for erhvervsinitiativet er, at Ruds Vedby i foråret gik i gang med et projekt om Ruds Vedby som energiby. Projektet er et samarbejde mellem Ruds Vedby lokalråd, Sorø Kommune og Energiklyngecenter Sjælland. Formålet er at involvere borgere og landsbyer i grøn udvikling, som både er til gavn for borgernes pengepung, det lokale erhvervslivs omsætning og kommunernes CO2 reduktionskrav.

I Region Sjælland er der allerede etableret 6 projekter om energilandsbyer, og flere er på vej. Målet er at opstarte erhvervssamarbejde i forbindelse med alle energilandsbyer. I forbindelse med energilandsbyen, Toksværd, i Næstved Kommune er 7 virksomheder for eksempel gået sammen i et tværfagligt samarbejde, de kalder Energiteam Danmark.

Fyraftensmødet om markedsmuligheder og energirenovering afholdes den 10. november kl. 17-19 i Sognegården i Ruds Vedby.

Tilmeldingsfristen er den 8. november til ahh@energiklyngecenter.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125