23948sdkhjf

Tommel op for boligprojekt i Hanstholm

Thisted Kommune har givet Boligselskabet Viborg Amt en ”positiv forhåndstilkendegivelse” til planerne om nye familie- og seniorboliger i Hanstholm.

Boligselskabet Viborg Amt har umiddelbart fået grønt lys til at arbejde videre med et byggeprojekt med i første omgang 12 almene familie- og seniorboliger på Fyrvej i Hanstholm. Thisted Kommune har givet en "positiv forhåndstilkendegivelse", skriver Nordjyske.

Boligselskabet Viborg Amt skal nu fremsende et egentligt byggebudget til Thisted Kommune, der ifølge de foreløbige tal indskyder en kommunal grundkapital på godt 2,5 millioner kroner i boligprojektet.

Boligselskabet Thisted Bolig har tidligere udtrykt bekymring over, at der skal opføres flere almene udlejningsboliger i Hanstholm, hvor selskabet på nuværende tidspunkt har flere ledige lejeboliger.

- Mange af de nuværende udlejningsboliger er bygget i en anden tid og til at andet boligbehov og dækker ikke længere den efterspørgsel, vi ser i dag, siger Esben Odershede (V), der er formand for udvalget for klima, miljø og teknik i Thisted Kommune, til Nordjyske.

Sagen behandles i kommunalbestyrelsen 28. april.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125