23948sdkhjf

Bygge- og energimesse i Sønderborg

Håndværkere, rådgivere, arkitekter og entreprenører inviteres til Bygge- og Energimesse torsdag den 17. november i Humlehøjhallen i Sønderborg.
ProjectZero og Sønderborg Kommune inviterer til messe for håndværkere, rådgivere, arkitekter og entreprenører i det sydjyske.

På messen bliver der mulighed for at blive opdateret på Sønderborgområdets aktuelle bygge- og renoveringsprojekter, herunder status for Gehry havneprojektet, byggeriet af Borgen samt boligforeningernes bygge- og energi renoveringsplaner for de kommende år. Endelig er der mulighed for at høre om Sønderborg Kommunes arbejde med energirenovering og ZERObolig-kampagnen for energirenovering af private boliger.

- Sidste år kom der rigtig mange til den indkøbsmesse vi holdt i Gråsten. Håndværkerne og rådgiverne var glade for at komme i dialog med kommunen og høre om vores planer og de udbudsprocedurer vi er forpligtet til at overholde, når vi bygger nyt eller renoverer. Derfor har vi i samarbejde med ProjectZero besluttet at gentage messen i år, og i årene fremover, siger borgmester Aase Nyegaard.

På messen vil der være en række bemandede stande, hvor man kan få en snak, EUC Syd, Business College Syd, boligforeningerne, A. Enggaard (Borgen), Sønderborg Kommune, Dansk Byggeri, 3 F og ZERObolig.

ProjectZero og Sønderborg Kommune byder på kaffe, kage og en sandwich.

Læs mere om messe på www.sonderborgkommune.dk .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094