23948sdkhjf

Holstebro-entreprenør bag domicilbyggeri i Haslev

Totalentreprenørfirmaet Gråkjær Erhverv skal bygge nyt domicil med lager og kontorer på i alt godt 2.000 kvm til Willbrandt Gummiteknik i Haslev. 

– Medarbejderne får et bedre arbejdsklima, da de blandt andet får et opdateret ventilationsanlæg samt fuldautomatisk solafskærmning, hvilket er væsentligt bedre end det, de har i de eksisterende lokaler, fortæller Benny Hansen, regional salgschef hos Gråkjær Erhverv, i en pressemeddelelse om projektet. 

Willbrandt Gummiteknik er et dansk datterselskab til den tyske handels-, produktions- og ingeniørvirksomhed Willbrandt Gummitechnik. Virksomheden rådgiver og markedsfører gummi- og stålkompensatorer samt produkter i gummi eller plast til vibrations- og svingningsdæmpning til blandt andet jernbane- og marineindustrien. 

Det nye byggeri kommer til at bestå af et skalmuret kontorafsnit i to etager, med kontorer, mødelokaler og kantine samt en lagerdel opført med bærende stålspær beklædt med sandwichpaneler på facader og sorte bølge fibercementplader som tag. 

For kunden bliver der både tale om et bedre indrettet lager, så der kan spares tid, ligesom virksomheden fremover til at eje bygningerne selv, frem for at leje sig ind, som de gør nu.  

Byggeriet forventes at starte op til august og skal stå færdigt til foråret 2021.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094