23948sdkhjf

Innovativ landmåling skaber værdi i byggeriet

Med en specialiseret og løsningsorienteret tilgang leverer HLM Landmåling A/S alle former for måling, dataindsamling, monitering og kvalitetssikring, hvilket skaber tryghed og markante besparelser hos Danmarks førende entreprenører.

HLM Landmåling A/S har gennem en årrække spillet en central rolle ved en række af Danmarks største infrastrukturprojekter. Den landsdækkende virksomhed har blandt andet udført 3D-projektering, maskinstyringsopgaver, afsætning og dataindsamling via drone på Odense Letbane samt Ringsted-Femern Banen og er i øjeblikket involveret i Københavns Letbane, hvor virksomheden ydermere står for etablering af fikspunktnet og monitering.

Specialistviden døgnet rundt

HLM Landmåling A/S beskæftiger sig udelukkende med erhvervskunder og har konstant fokus på udvikling af kompetencer med udgangspunkt i den nyeste teknologi. Det betyder, at kunderne opnår en dybtgående nicheviden, innovative løsninger og en fleksibel samarbejdsform.

”Vi henter erfaringer fra samarbejdet med alle de store entreprenører og samler dem ét sted. Denne ekspertise stiller vi til rådighed i hele projektforløbet, hvor vores medarbejdere indtræder som en naturlig del af entreprenørorganisationen, og når projektet afsluttes, træder vi ud igen,” forklarer Nikolaj Halborg Sørensen, kundedirektør hos HLM Landmåling A/S.

”Vi oplever, at kunderne sætter meget pris på vores hurtige responstid og store kapacitet. På Ringsted-Femern Banen har der i visse perioder været behov for bemanding 24 timer i døgnet, seks dage om ugen, hvilket vi er i stand til at levere”, fortsætter han og peger på en uheldig tendens i byggebranchen:

”Entreprenører er desværre gode til at snyde sig selv, fordi de glemmer at dokumentere alt arbejdet – opgaver, som mange gange løber op i millioner af kroner i sidste ende. Vores højt specialiserede medarbejdere sørger dog for, at alt bliver kontrolleret og dokumenteret undervejs”.

Tidlig involvering binder enderne sammen

Tidlig involvering er, ifølge Nikolaj Halborg Sørensen, vigtigt for at opnå den størst mulige værdi af de ydelser, som HLM Landmåling A/S tilbyder. Det gør det nemlig muligt at fange problemstillinger i opløbet, således man minimerer ressourcespild
undervejs i projektforløbet.

”Vi deltager eksempelvis i det indledende arbejde på Københavns Letbane, hvor vi hjælper med at få enderne til at mødes på tværs af entrepriserne, så diverse landmålingsudfordringer ikke bliver til problemer for projektet. Det er et område, der ofte nedprioriteres og ender med at blive bekosteligt på grund af mange små lokale tilpasninger, som kunne være undgået”, forklarer han og fortsætter:

”Jeg betragter os som dataindsamlere. Vi samler en masse byggedata, som vi viderebringer ud i organisationerne, så de kan træffe vigtige beslutninger på et velinformeret grundlag, og jo bedre projekt- og entrepriselederne er rustede til at træffe disse beslutninger, desto flere penge er der at spare”, konstaterer Nikolaj Halborg Sørensen til slut.

OM HLM LANDMÅLING A/S
  • Virksomheden blev etableret i 2012 og beskæftiger sig med byggeri og anlæg, metro, broer og tunneller samt offshore og forsyning.
  • Medarbejderstaben består hovedsageligt af bygningskonstruktører, kort- og landmålingsteknikere, maskinstyringsrådgivere, VDC/BIM-ingeniører samt landinspektører.
  • HLM Landmåling A/S har et indgående kendskab til udarbejdelse af as-built, afsætnings- og maskinstyringsdata og kan også stå for statisk måling, monitering og etablering af fikspunktsnet – udover de traditionelle landmåleropgaver.
Læs mere på www.hlm.as
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109