23948sdkhjf

Projekt udvikling af Banegårdspladsen, Brønderslev

Vil du være med til at udvikle Brønderslev bymidte? Har du idéerne til, hvordan stationsområdet (igen) bliver en aktiv og integreret del af bymidten? 

Så er det dig og dine idéer vi søger! 

Banegårdspladsen i Brønderslev skal være den hall, der byder vores pendlere velkommen og den dagligstue, hvor vi møder vores naboer. Den skal være med til at definere Brønderslev by i fremtiden. Lige nu er vi i gang med en større redefinering af Banegårdspladsen i samarbejde med private aktører og tiden er kommet til næste step, som er din mulighed. Brønderslev Kommune sat byggeretter til salg på Banegårdspladsen. Vi har sat rammer og håber på, at du vil være med til at fylde dem ud. Være med til at skabe liv og aktiviteter.

I forbindelse med de byggeretter, som Brønderslev Kommune har sat til salg, skal der etableres en åben plads til gavn for hele byen. Fra Brønderslev Kommunes side, er det vores ønske, at dit byggeri og pladsen vil komplimentere hinanden og bliver etableret i et samarbejde mellem dig og os. Dit projekt vil kunne rumme detailhandel, liberale erhverv og boliger.

Det samlede udbud kan du se på
www.bronderslev.dk/banegaardspladsen

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141