23948sdkhjf

Samarbejde giver elinstallatør flere opgaver

Rolsted Gruppen vil via et samarbejde med Lindpro have en bid af kagen, når der udbydes store opgaver i forbindelse med Femern Bælt-byggeriet.
- Bare se at komme i gang.

Sådan lyder opfordringen fra el-installatør Stig Rolsted Pedersen fra Rolsted Gruppen i Nakskov. Han har gennem samarbejdet med andre el-installatører på Lolland kunnet byde ind på – og vinde – større ordrer, end det tidligere var muligt.

I 2008 var han bare sig selv i et lille el-firma, men meget har ændret sig de seneste år.

Strategiske partnerskaber giver store muligheder
Samarbejdet med de fire andre el-firmaer blev indledt for tre år siden.

- I dag laver vi fælles indkøb, har fælles administration og kan flytte folk rundt, hvor der er brug for dem. Samtidig bliver de bedre til deres specialer, når de ikke laver alt muligt andet, siger Stig
Rolsted Pedersen til TV2 Øst..

Opgaverne er samtidig blevet større, og omfatter blandt andet el-arbejdet på E.On’s kommende administrationsbygning i Rødby Havn.

Ambitionerne er dog større endnu. For et år siden indgik Stig Rolsted Pedersen derfor et samarbejdet med Lindpro A/S. Det nye samarbejde skal give adgang til opgaver i forbindelse med Femern Bælt-byggeriet. Først er planen at byde på el-arbejdet på den kommende skurvognsby, hvor tunnelbisserne skal bo.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078