23948sdkhjf

Konkurs koster medarbejdere en månedsløn

Omkring 200 tidligere ansatte hos Davidsens Partnere A/S må nu erkende, at de tilsammen har mistet et millionbeløb som følge af virksomhedens konkurs.
I et forsøg på at redde virksomheden valgte de fleste ansatte hos Davidsens Partnere i august måned 2010 at skyde en månedsløn ind i firmaet.

Men tre måneder senere blev selskabet begæret konkurs, og det står nu klart, at de mange penge er tabt. Det oplyser 3F, der organiserer størstedelen af de berørte medarbejdere, på sin hjemmeside.

- Op mod 95 procent af vores medlemmer på virksomheden satsede en månedsløn på 26.000 kroner og op efter. Det svarer til fire millioner kroner i alt, siger Jan Holm Nielsen, formand for 3F’s byggegruppe i Fredericia.

- Vi har forsat en tvist med Lønmodtagerne Garantifond om den resterende løn, der ikke er en del af den frivillige aftale. De penge forsøger vi at hente hjem til medlemmerne, fortsætter han.

Ingen vindere – kun tabere
Ole Freddy Davidsen, tidligere direktør og bestyrelsesformand i Davidsen Partnere, beklager situationen og fortæller til 3F, at han selv mistede en månedsløn, et bestyrelseshonorar samt aktier til en værdi af 8-9 mio. kroner som følge af konkursen:

- Der var ingen i ledelsen eller bestyrelsen, som havde forestillet sig, at bankerne vil smække pengekassen i. Det er træls ud over alle grænser. Der er ingen vindere ved konkursen. Kun tabere, siger han.

Kilde: 3F

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078