23948sdkhjf

ALC Enterprice A/S konkurs

Det sønderjyske entreprenørfirma, der for få år siden beskæftigede over 100 medarbejdere, er taget under konkursbehandling.
Krisen har ramt ALC Enterprice A/S i Haderslev så hårdt, at firmaet nu er taget under konkursbehandling af Skifteretten i Sønderborg.

Siden rekordåret 2008, hvor omsætningen nåede 61 mio. kr., overskuddet var på 16,4 mio. kr. og der var 104 ansatte, er det gået ned ad bakke. I 2009 var omsætningen faldet til 40 mio. kr. og overskuddet til 1,6 mio. kr.

2010 blev så året, hvor der kom røde tal på bundlinjen. På baggrund af en omsætning på 19,9 mio. kr. havde ALC Enterprice A/S et underskud på 5,8 mio. kr., og medarbejderantallet var reduceret til 64.

Ifølge årsrapporten skyldes den negative udvikling i 2010 og udfordringerne selskabet stod overfor den hårde vinter i første kvartal af 2010 kombineret med den generelle afmatning på markedet. På den baggrund har ledelsen foretaget omkostningsreduktioner, reduktioner i medarbejderstaben samt flyttet medarbejdere til Tyskland.

Ligeledes fremgår det, at det på trods af tilpasninger ikke lykkedes selskabet ikke indfriet forventningerne i første kvartal af 2011.

Konsekvensen af nedturen er nu, at Skifteretten i Sønderborg den 4. oktober har taget selskabet under konkursbehandling på baggrund af begæring modtaget den 23. september.

Kurator er advokat Claus Guldager fra Dahl & Guldager i Aabenraa.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081