23948sdkhjf

Idealcombi indleder norsk offensiv

Et nyt salgskontor i Oslo og et fremstød på byggemessen Bygg Reis Deg skal få nordmændene til at købe vinduer fra den danske vinduesfabrik i Thy.
Idealcombi har eksisteret i fire årtier og er i dag stærkt repræsenteret med sine energirigtige løsninger i Danmark, Storbritannien og Island.

Nu er tiden inde til at afprøve nye markeder, og i første omgang retter Idealcombi øjnene mod Norge, hvor virksomheden åbner salgskontor i hovedstaden Oslo:

- Vi ønsker at operere som nordmænd på det norske marked og ansætter derfor medarbejdere med indgående kendskab til norsk forretnings- og byggeskik. Det bliver spændende og en stor udfordring at starte op på et helt nyt marked, siger Claus Winther, direktør for salg og marketing i Idealcombi.

De første ordrer er undervejs
Startskuddet til den norske offensiv sker med deltagelsen på Bygg Reis Deg 11, der afvikles i Oslo i dagene 19.-23. oktober. Her vil Idealcombi fremvise virksomhedens seks produktserier og stå klar med rådgivning og ekspertise inden for energirigtige facadeløsninger.

Arrangørerne forventer, at flere end 50.000 vil besøge messen, heraf 40.000 fagfolk fra den norske byggebranche, som er Idealcombis primære målgruppe.

- Vi har store forventninger til vores samarbejdsmuligheder i Norge. Vi har allerede nu gennemført en række rejser til Norge, hvor vi har besøgt arkitekter og entreprenører, og de første ordrer er allerede sat i produktion. Vi er blevet meget positivt modtaget, og det betyder, at vi er sikre på, at vi har den rigtige produktpalette til vores norske naboer, siger Claus Winther.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109