23948sdkhjf

Struer-håndværkere har armene i vejret

Lokale håndværkere og entreprenørfirmaer forventer at fylde ordrebøgerne, når der de kommende år investeres flere hundrede millioner i byggeri i Struer.
Byggeprojekter med en samlet værdi på den anden side af 650 mio. kr. vil givetvis give masser af opgaver til håndværkere i Struer og omegn de kommende år.

En af de større opgaver er renoveringen af Grønnedal-området, som løber op i ca. 200 mio. kr. Blandt vinderne på licitationen på projektet er Murerfirmaet Jens Vinderslev.

Byggeriet af to nye højhuse på havnen i Struer, hvor det gamle skibsværft lå til 100 mio. kr. er også skudt i gang. Bag byggeriet står Færch-koncernen, og arkitekt på projektet er tegnestuen Vilsbøll & Poulsen. Her står Ivan Jakobsen entreprenørfirma for funderingen, en opgave til ca. 5 mio. kr. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Drypper på degnen
Også de firmaer, som ikke hiver de store licitationer hjem glæder sig over aktiviteten i byen. Eksempelvis

- Det betyder meget for området, at byggeriet bliver holdt i gang, så byen ikke ender med at blive en afviklingsforretning. Der skal være flere ting i gang i en by som Struer, og tingene skal holdes ved lige. Det er til gavn for alle, at der sker noget siger Poul Erik Gravgaard fra Thyholm Murer A/S til Dagbladet Holstebro-Struer.



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109