23948sdkhjf

Anerkendelse til Diamanten

Diamanten, Fynshavs Kultur- og Idrætscenter, er netop blevet tildelt prisen for smukt nybyggeri i Sønderborg Kommune.
For andet år i træk uddelte Sønderborg Kommune anerkendelser for smuk bygningskultur, som i 2011 gik til to prismodtagere.

Prisoverrækkelsen fandt sted tirsdag den 4. oktober, hvor borgmester Aase Nyegaard besøgte byggerierne.

Nybyggeri og istandsættelse
Diamanten, Fynshavs Kultur- og Idrætscenter, fik anerkendelse for smukt nybyggeri. Det 3.000 kvm store center er tegnet af arkitektfirmaet Stuff og kostede 35,5 mio. kr.

I begrundelsen for at hædre Diamanten hedder det, at idrætscenteret er et fremragende eksempel på nytænkning inden for halbyggeri. Hallen forener arkitektur og bæredygtighed på fineste vis, samtidig med at idrætscenteret er tænkt sammen med landskabet.

Anerkendelse for smuk vedligeholdelse og istandsættelse blev tildelt Gammel Brovej 7, Augustenborg. Prisen blev givet for smuk vedligeholdelse og istandsættelse gives i 2011 til en meget fint vedligeholdt gård. Ved løbende restaurering har ejeren formået at bevare gårdens karakteristika både i udformning og materialer.

Priserne uddeles i samarbejde med museet på Sønderborg Slot og foreningen ”By og Miljø” i Sønderborg kommune. Anerkendelsen uddeles inden for kategorierne ”Smuk istandsættelse og vedligehold”, ”Smukt nybyggeri” og ”Smukt uderum”.
Læs mere om: Stuf
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109