23948sdkhjf

Aalborg sender tivoli til debat

Aalborg Kommune sender omdannelsesprocessen af det 3,8 hektar store areal i Aalborg midtby, som tidligere var hjemsted for Tivoli Karolinelund, til debat.
Hvad skal der ske med arealet, hvor Tivoli Karolinelund i Aalborg lå?

Det spørgsmål sender Aalborg Kommune til åben debat. Spørgsmålene spænder bredt – om området skal fastholdes til park uden bebyggelse, om området kan bebygges delvist, hvordan der skabes spændende rammer for nye attraktioner, hvad der skaber en attraktiv by mv.

Faste punkter i debatten
Der er dog enkelte fokuspunkter som Aalborg Kommune ønsker, skal indgå i en kommende omdannelse af Karolinelund, nemlig:

• ønsket om at skabe gode rammer for oplevelser, kultur og fritid
• ønsket om at bevare en grøn profil i området, og
• ønsket om at sikre areal til på sigt at kunne åbne Østerå gennem området.

Aalborg Kommune besluttede i december 2010 at afvikle forlystelsesparken Tivoli Karolinelund og igangsætte en omdannelsesproces for området. Aalborg Kommune inviterer nu til debat om Karolinelunds fremtid i perioden 5. oktober til 30. november 2011.

Aktiviteter danner rammen om debatten
I debatperioden er planlagt en række aktiviteter, som alle er gratis.

Eksempelvis afholdes den 13. oktober et oplæg ved stadsarkivet om områdets historie, baggrund og status for omdannelsen og områdets placering i et bystrategisk perspektiv.

Mere information vedrørende debat og aktiviteterne omkring transformationen af Karolinelund findes på www.aalborgkommune.dk .

Der publiceres løbende forskellige informations- og baggrundsmaterialer om debatten og området.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094