23948sdkhjf

Nyt tilskud til energieffektive oliefyr

For at øge udskiftningen af gamle oliefyr med mere moderne og energieffektive modeller oprettes nu en tilskudsordning, som kan komme installationsvirksomheder til gode.
Nu får oliefyrskunder mulighed for et tilskud ved installation af nye villaoliekedler. Pengene er stillet til rådighed af Oliebranchens Energisparepulje. Formålet er at få udskiftet gamle oliefyr med de nye energieffektive modeller.

Dansk Energi Brancheforening har indgået en aftale, som indebærer, at medlemmer af Tekniq og DS Håndværk & Industri får mulighed for at give deres kunder et tilskud på 11.000 kr. inkl. moms ved installation af nye villaoliekedler.

Desuden kan der gives 100 kr. inkl. moms i tilskud ved udførelse af hovedeftersyn på eksisterende oliekedelanlæg . Der vil også være mulighed for at opnå tilskud ved installation af mellemstore oliekedler over villastørrelse.

Pengene stilles til rådighed af Oliebranchens Energisparepulje og sigter mod at få sendt nogle af de mest ineffektive og miljøbelastende oliefyr på pension til fordel for nye, kondenserende kedler. Udbetalingen af tilskuddet forudsætter en forudgående tilmelding hos Dansk Energi Brancheforening.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11