23948sdkhjf

Stor interesse i byggeprojekter i Herning

Et halvt hundrede udviklere, arkitekter, rådgivere, banker og investorer deltog, da Herning Kommune præsenterede nogle af kommunens planer og ønsker for fremtiden.
En ny skole. Et nyt plejecenter. Flere nye bydele. Nye veje. Et nyt trafikcenter til den kollektive trafik. Et nyt transport- og logistikcenter.

Herning Kommunes bygge- og udviklingsprojekter for fremtiden er mange. Mens nogle af dem er helt konkrete og politisk vedtaget, er andre stadig på ønskelisten eller tegnebrættet.

Mandag 26. september fortalte borgmester Lars Krarup og byplanchef Marius Reese en indbudt skare om nogle af planerne ved Projektdag for Nybyggeri på kunstmuseet HEART i Herning.

Partneres oplevelse af samarbejdet
Ud over en præsentation af projekter fik deltagerne også mulighed for at se nogle af de fremtidige muligheder fysisk på en busrundtur i og omkring Herning.

Derudover bød projektdagen på to oplæg fra et par af de partnere, Herning Kommune arbejder tæt sammen med lige nu – Regionsrådsformand Bent Hansen (A), Region Midtjylland, og direktør i MCH Georg Sørensen, der gav hver deres bud på, hvordan de oplever Herning Kommune som samarbejdspartner.

- Det er selvfølgelig alt for tidligt at sige noget konkret om nye samarbejdsrelationer. Men alene det, at der møder et halvt hundrede arkitekter, udviklere, rådgivere, bankfolk og investorer op og både lytter og spørger interesseret, tager jeg som et rigtig godt tegn, siger en tilfreds borgmester ovenpå arrangementet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079