23948sdkhjf

VVS-firma fejrer ny ejer

Ejerskabet af Byens Blikkenslager og VVS Forretning i Hjørring blev i januar splittet op. Travlhed har indtil nu udskudt en fejring.
Normalt markeres en ejere hurtigst muligt. Sådan er det dog ikke gået hos Byens Blikkenslager og VVS-forretning i Hjørring.

Da Henrik Hansen overtog halvdelen af det daværende Byens Blikkenslager d. 1. januar 2012 skiftede firmaet navn til Byens Blikkenslager og VVS-forretning ApS. Siden har han sammen med Peer H. Hansen, der startede Byens Blikkenslager i 2002, drevet firmaet.

Det er dog først i slutningen af september, at forretningesforbindelser, venner og kolleger er blevet indbudt til en reception, der markere ændringen i ejerskabet.

Stadig travlhed
Forklaringen på den sene markering er ifølge de to ejere, at der har været for travl - og det er der egentlig stadig.

- Selv nu - hvor vi i god tid besluttede os for en dato for receptionen - går vi her til sent om aftenen for at blive klar, siger Henrik Hansen til nordjyske.dk.

Byens Blikkenslager blev startet i 2002 af Peer H. Sørensen som har drevet virksomheden som enkeltmandsvirksomhed indtil 2011. Henrik Hansen har været i virksomheden siden 2009.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094