23948sdkhjf

Flintholm Company House samler pensionskasser

Fra juli 2012 får det 29.000 kvadratmeter store, Vilhelm Lauritzen Arkitekter-tegnede Flintholm Company House nye lejere.
Rejsegildet på Flintholm Company House er først den 12. oktober 2011, men allerede nu melder NCC Property Development, at der er indgået aftale med 3 pensionskasser om at flytte til Flintholm Company House på Frederiksberg.

De tre lejere, DIP (Danske Civil- og Akademiingeniørers Pensionskasse), JØP (Juristernes og Økonomernes Pensionskasse) og Lægernes Pensionskasse, flytter ind 1. juli 2012 i det 29.000 kvm. store byggeri. Ud over de tre pensionskasser flytter Dan-Ejendomme også med til Frederiksberg, og mere end halvdelen af kontorlokalerne er således allerede lejet ud.

Solgt for små 600 millioner
PKA’s ejendomschef Nikolaj Stampe er meget tilfreds med den store interesse, der bliver vist for at blive lejere i ejendommen:

- Vores formodning er blevet bekræftet: Når vi bygger i høj kvalitet og tænker miljøet ind, så er der også stor efterspørgsel, siger Nikolaj Stampe.

Byggeriet, der er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter, bliver på i alt 29.000 kvm. Heriblandt butikker i byggeriets to nederste etager.

Ejendommen blev solgt til PKA i 2010 for 588 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11