23948sdkhjf

Københavns erhvervsstrategi får ros

Dansk Byggeri Hovedstaden er meget tilfreds med den Københavns offensive erhvervsstrategi, der er indeholdt i budgetforliget.
København Kommunes strategi indeholder ifølge Per Engsø Larsen, formand for Dansk Byggeri Hovedstaden, en række positive takter, som vil have stor betydning for bygge- og anlægsbranchen i hovedstaden.

Han fremhæver især fire områder: Én indgang til kommunen for virksomhederne, kortere sagsbehandlingstider, lavere dækningsafgifter og højt anlægsniveau.

Med én indgang til kommunen føler Per Engsø Larsen, at den administrative byrde i den kommunale forvaltning vedrørende erhvervsrelaterede spørgsmål reduceres.

- I forlængelse af én indgang til kommunen vil København også forkorte sagsbehandlingstiderne, så virksomhederne kan få hurtigere svar på deres ansøgninger. Det vil igen være med til at mindske de administrative byrder og skabe bedre rammevilkår for de virksomheder, hvor en for lang sagsbehandlingstid er dyr og besværlig, siger Per Engsø Larsen

Han fremhæver ligeledes nedsættelsen af dækningsafgiften fra 10 % til 9,8 % som et skridt i den rigtige retning, der kan være med til at skabe grobund for vækst og beskæftigelse.

Sammen med de tre erhvervsvenlige tiltag fortsætter Københavns Kommune også med et højt anlægsniveau i de kommende år, hvor de planlægger at investere 10,4 mia. kr. i perioden 2012-2015, hvoraf halvdelen skydes af allerede næste år. Samlet set vil det ifølge Københavns Kommune skabe over 10.000 nye private job.

- Med en hård periode i byggebranchen er det naturligvis en investering, som Dansk Byggeri tager glædeligt imod, og som vil sætte et tiltrængt skub i beskæftigelsen, slutter Per Engsø Larsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094