23948sdkhjf

Nystartet entreprenørfirma sigter på nichemarked

Byggefirmaet DD-Entreprise er netop startet op i Holstebro. Folkene bag forventer at et totalkoncept kan tiltrække kunder på et ellers trængt marked.
DD-Entreprise hedder et nyt byggefirma, der netop er rykket ind i lokaler på Elkjærvej i Holstebro.

Det nystartede firma udfører byggeopgaver for private samt offentligt byggeri og erhvervsbyggeri. Opgaverne spænder ifølge firmaet selv fra omfattende del- og totalentrepriser til ombygning og renoveringsopgaver af enhver slags.

God start
Indtil videre er firmaet kommet godt fra start. Siden starten i juni i år har der været løbende opgaver med tømrerarbejde, og i september kom den første store opgave i form af en totalentreprise i Beder syd for Aarhus. Det skriver Holstebro Onsdag.

Opgaven indenfor den niche, som direktør og medstifter Karsten Kongsgaard, sigter på at få succes indenfor. Målet er at få fat i de boligejere, der går med planer for om- eller tilbygninger, men ikke er interesserede i alt arbejdet, som hører med.

- Vi mener, at der er en kundegruppe, som godt kunne tænke sig at renovere eller lave en tilbygning til deres hus, men som ikke er helt sikker på, om det for eksempel kan realiseres økonomisk, hvordan det helt nøjagtigt skal se ud, og hvordan man sender forskellige ansøgninger ind til kommunen. Alle de spørgsmål kan vi være behjælpelige med for kunden, siger direktør og daglig leder i DD Entreprise, Karsten Kongsgaard, til Holstebro Onsdag.

Under samme tag som navnebror
DD Entreprise deler lokale og navn med DD Huse.

Mogens Jeppesen fra DD Huse er da også medstifter af DD Entreprise sammen med Karsten Kongsgaard. Trods navne- og adressefællesskabet er der tale om adskilte firmaer. Tæt samarbejde er der dog mellem de to firmaer, blandt andet om udvikling af beregningssystemer og kvalitetssikringssystemer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093