23948sdkhjf

Enighed om ombygning af Israels Plads

Ejeren af parkeringskælderen under Israels Plads, Lorentz Jørgensen, har valgt at betale 12 millioner for en ny membran i forbindelse med forskønnelse af pladsen.
En lille års stillingskrig er slut da Københavns Kommune og ejeren af parkeringskælderen under Israels Plads, Lorentz Jørgensen, er blevet enig om, hvem der skal betale en ny membran i forbindelse med forskønnelse af pladsen.

Dermed kan de oprindelige planer for pladsen blive ført ud i livet, og København skulle dermed få en opdateret udgave af Israels plads i 2014.

Strid om 12 millioner
Tilbage i 2008 vandt et team bestående af BirkNielsen Landskabsarkitekter, COBE, NIRAS og Billedhugger Morten Stræde konkurrencen om at ombrygge Israels Plads og åbne den op mod Ørstedsparken.

Ejeren af parkeringskælderen under pladsen, Lorentz Jørgensen, og Københavns Kommune kunne imidlertid ikke blive enig om hvem der skulle betale for at udskifte en membran til 12 mio. i forbindelse med byggeriet.

Parterne er dog nu kommet overens, og Lorentz Jørgensen har lovet at betale de 12 mio. Det betyder at projektet nu kører videre med de oprindelige planer og hvis alt går glat fra nu af vil pladsen være ombygget i 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109