23948sdkhjf

Nyt skridt på vejen mod en multiarena

Selskabet bag en kommende multiarena i Ørestad søger nu efter en bygherrerådgiver til projektet, der ventes at løbe op i ca. 1 mia. kroner.
Arena CPHX A/S, der er ejet af Realdania og Københavns Kommune, vil opføre en multiarena i Ørestad Syd med en kapacitet på 10-12.500 tilskuere til sportsarrangementer.

Arenaen ventes indviet i 2015, og bygherrerne er nu så langt i processen, at man er begyndt at lede efter en bygherre rådgiver, som kan bistå Arena CHPX under planlægning, projektering og udførelse af projektet.

- Overordnet ønsker Arena CHPX bygherrerådgivning, som sikrer, at Arena CHPX´ interesser varetages og at forventningerne til byggeriet, herunder til overholdelse af budgettet, opfyldes. Arena CPHX har selv en begrænset administration, hvorfor bygherrerådgiveren i vid udstrækning må forvente at skulle varetage en bred vifte af opgaver i tilknytning til byggeriet, lyder det blandt andet i udbudsbekendtgørelsen.

Om arenaen
Multiarenaen bliver multifunktionel, således at der både vil kunne afvikles koncerter, shows, kulturelle events, kongresser, udstillinger samt arrangementer og mesterskaber inden for en lang række idrætsgrene.

Arenaen får en kapacitet på 10-12.500 tilskuere til sportsbegivenheder. Til musikarrangementer og lignende vil den have en kapacitet på op til 15.000 inkl. stående tilskuere. Multiarenaen vil være fleksibel og skalerbar, således at det er muligt at afholde arrangementer, hvor kun en mindre del af multiarenaen/tilskuerkapaciteten udnyttes. Den endelige udformning og indretning af multiarenaen vil blive fastlagt i samarbejde med operatøren.

Byggeriet forventes at have en samlet projektsum, herunder udgifter til totalentreprenørkontrakt, rådgivere, finansiering, administration m.v., på ca. 1 mia. kroner.

Arena CPHX forventer at give fem aktører mulighed for at byde på bygherrerådgivningen gennem prækvalifikation. Fristen for at komme i betragtning er den 13. oktober 2011.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11