23948sdkhjf

Idealcombi med i stort Svendborg-projekt

Vinduesproducenten har indgået kontrakt med Hansson & Knudsen om levering af flere end 2.500 vinduer og døre til et stort renoveringsprojekt.
Hansson & Knudsen er entreprenør på renoveringen af 486 lejligheder Svendborg Andels-Boligforenings Afdeling 16 Skovparken, og firmaet har netop udvalgt Idealcombi som leverandør af døre og vinduer til det omfattende projekt.

Skovparken er opført i 1985 og er den ene af to afdelinger, der renoveres over de næste godt og vel to år. Udover nye vinduer og døre skal Skovparken også have nye murede facader, opgangspartier, køkkener, badeværelser og installationer.

Projektet er det største i Svendborg Andels-Boligforenings historie.

Kravene til energi er blevet mødt
Hos Hansson & Knudsen fremhæver tømrerafdelingschef Frede Jensen, at valget af Idealcombi dels hænger sammen med producentens 10-årige produktgaranti, og dels at sortimentet kan matche alle krav til de fremlagte energiberegninger.

- Så på det punkt får vi et produkt, der lever op til alles forventninger om at skabe en fremtidssikret bebyggelse for beboerne, hvad angår energibesparelser. At elementerne er produceret i Danmark har faktisk også haft en betydning, da vi i disse tider mener, at det er vigtigt at støtte op om de danske arbejdspladser, siger Frede Jensen.

Valget er faldet på Idealcombi’s produktserier i kombineret træ-aluminium, og alle vinduer og døre leveres med 3-lags glas. Dermed udgør døre og vinduer en væsentlig faktor for byggeriet samlede energibesparelser i fremtiden.

Kontrakt til 9 mio. kroner
Claus Winther, direktør for salg og marketing i Idealcombi, er meget tilfreds med at kunne underskrive aftalen med Hansson & Knudsen:

- Vores kunde har lagt vægt på at finde en vedligeholdelses-let træ-aluminiums løsning med et udvendigt design, der matcher det nuværende. Det har været et ønske ikke at ændre væsentligt på bygningernes udtryk, og vores produktserie Nation har netop de kvaliteter. Med så omfattende renoveringsplaner for hele byggeriet, så bliver det meget spændende at se det færdige resultat, siger han.

Ordren har en samlet værdi af 9 mio. kroner, og alle elementer produceres på Idealcombis fabrik i Hurup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109