23948sdkhjf

Attraktive boliger til studerende i Bjerringbro

Boligselskabet Sct. Jørgen Viborg-Kjellerup giver studerende og indpendlere på Grundfos og uddannelsesinstitutioner fortrinsret til nye boliger på Slagterigrunden i Bjerringbro.
Boligselskabet Sct. Jørgen Viborg-Kjellerup skal fremover hjælpe bl.a. pumpefabrikken Grundfos samt uddannelsesinstitutioner i Bjerringbro med at skaffe attraktive boliger til studerende og medarbejdere.

Boligselskabet har netop indgået en aftale hermed med Grundfos og uddannelsesinstitutioner som KnowHowZ, Mercantec, Naturvidenskabernes Hus og Bjerringbro Gymnasium. Aftalen indebærer, at medarbejdere og studerende får fortrinsret til boligerne, som skal opføres på Slagterigrunden midt i Bjerringbro. Det er den første indpendler-garanti af sin art i Danmark.

50 boliger berøres
Boligerne bliver etableret i to punkthuse, hvoraf det ene skal rumme 34 almene studieboliger samt vaskeri og fælleslokaler til beboerne. Det andet punkthus omfatter 16 almene familieboliger. Byggeriet af de to punkthuse går i gang inden for få uger. De sidste boliger vil efter planen være klar til indflytning ved udgangen af 2012. Efter behov kan der senere opføres endnu et punkthus på Slagterigrunden.

Den aftale, som Boligselskabet Sct. Jørgen netop har indgået med Grundfos og de lokale uddannelsesinstitutioner, er baseret på de aftaler om henholdsvis studieboliggaranti og indpendlerbolig-garanti, som Viborg Kommune tidligere har indgået med BoViborg (et udlejningssamarbejde mellem Boligselskabet Sct. Jørgen og Boligselskabet Viborg).


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08