23948sdkhjf

E. Bodilsen Totalbyg samler kræfterne

Entreprenørfirmaet lukker sit kontor i Thisted for bedre at kunne koordinere opgaverne fra afdelingerne i Hanstholm og Glyngøre.
Opgaver er der nok af i Thy for E. Bodilsen Totalbyg, men fremover vil firmaet kun have to kontorer i området, da Thisted-kontoret nedlægges.

Lukningen sker dels fordi kontoret ofte er ubemandet, da firmaets byggeledere befinder sig ude på byggepladserne, dels på grund af et behov for bedre at kunne koordinere opgaverne.

Firmaets byggeledere i afdelingen vil herefter arbejde ud fra Hanstholm-kontoret og pladsen i Hanstholm.

- For at koordinere opgaverne bedst muligt har firmaet valgt at samle sine aktiviteter i Hanstholm og Glyngøre og dermed nedlægge Thisted kontoret. Vi ser selvfølgelig stadig Thisted som et meget attraktivt område for E. Bodilsen Totalbyg, siger afdelingsleder Claus Pedersen ifølge firmaets hjemmeside.

E. Bodilsen Totalbyg arbejder i dag med flere konkrete projekter i Aalborg, Thisted, Nykøbing Mors, Struer, Klitmøller og Brovst. Claus Pedersen oplyser endvidere, at firmaet lige har vundet råhusentreprisen på den nye Multisal på Thisted Gymnasium.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078