23948sdkhjf

500 nye huse fra HusCompagniet i år

Siden nytår 2011 har HusCompagniet solgt over 500 huse, og virksomheden oplever stigende interesse for at rive ned og bygge nyt.
Det er navnlig i Herning, Aalborg og Aarhus, på Sjælland og i HT-området, at HusCompagniet oplever vækst i salget af enfamiliehuse:

-De seneste to år har vi oplevet en markant fremgang i salget nye enfamiliehuse. På Sjælland har vi mere end fordoblet salget af nye huse. Her nærmer vi os 200 salgsaftaler indtil nu i år. I Midt-Nord har vi solgt over 160 nye huse indtil nu, siger koncernchef Steffen Baungaard.

Udsolgt for 2011
På Fyn og i Sønderjylland ser det også godt ud, men her er væksten dog lidt mindre end i resten af landet. De huse, som HusCompagniet sælger nu, kan leveres til indflytning i april måned 2012. Alt er således udsolgt for 2011, oplyser Steffen Baungaard.

- Der er stadig stor interesse for at bygge nyt trods finansuroen. På en normal arbejdsdag får vi underskrift på 2-3 nye huse, siger han.

Riv ned og byg nyt
I Jylland oplever HusCompagniet pt. en stigende tendens til bygge på grunde, hvor der først skal rives en ældre villa ned. Den udvikling startede i hovedstadsområdet og spreder sig nu til Horsens, Esbjerg, Silkeborg, Århus og Aalborg.

I de større jyske byer er 15 % af HusCompagniets projekter en 'riv ned og byg nyt'-sag, mens der i HT-området er tale om en andel på hele 40 %:

-Det er nævnt, at op mod 140.000 parcelhuse navnlig fra 50’erne, 60’erne og 70’erne vil være bedre at rive ned for at opføre et nyt frem for at renovere og forbedre det gamle. Lavere driftsomkostninger i et nyt hus og de lave finansieringsudgifter gør det til en bedre forretning at bygge nyt, lyder Steffen Baungaards forklaring på den stigende interesse for at rive ned og bygge nyt.

Om HusCompagniet
HusCompagniet er ejet af kapitalfonden FSN Capital og beskæftiger 140 medarbejdere fordelt på otte kontorer i Danmark og et i Malmö. Hos underleverandørerne er der beskæftiget cirka 500 medarbejdere.

Virksomheden forventer at sælge over 800 nye enfamiliehuse i 2011,og det vil i givet fald betyde, at næsten hvert fjerde nye hus er bygget af HusCompagniet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11