23948sdkhjf

Byggematador oplever overvældende interesse for gratis byggematerialer

Den gamle produktionsskole på Katrinebjergvej i Aarhus skal rives ned, og der skal bygges lejligheder. En hel masse materialer står potentielt til at gå tabt. Men det skulle være løgn, tænkte manden bag byggeriet Olav de Linde. Det skriver TV2 Østjylland. 

Han tilbød lørdag alle at komme forbi byggeriet for at hente gratis materialer i form af vinduer, døre, lofter og meget andet. Over 100 gør-det-selv folk kiggede forbi, og byggematadoren gør det gerne igen. 

- Interessen var overvældende. Jeg havde slet ikke regnet med, at der kom så mange. Det var sjovt at se folks idérigdom og høre om deres mange projekter, siger Olav de Linde til TV2 Østjylland og tilføjer, at han vil gøre det samme i forbindelse med et projekt i Odense.

Efter de tre timers mulighed for at tage alt det, som man ønskede, er der kun en lille del tilbage, som ifølge entreprenøren er i så dårlig stand, at ingen fandt dem brugbare.

Han satte initiativet i søen, fordi han synes, at alt for meget bliver smidt ud, når vi river bygninger ned.

- Jeg kunne godt tænke mig, at genbrugstanken inden for byggematerialer bliver mere udbredt. Man kan godt finde ud af at bruge en gammel skalmmel, bord eller vitrineskab igen, men med byggematerialer er det gået lidt i glemslen, siger Olav de Linde til TV2 Østjylland. 

Olav de Linde ser gerne, at kommuner og offentlige institutioner går forrest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109