23948sdkhjf

Gråkjær skal opføre ny handelsskole i Frederikssund

Entreprenørkoncernen fra Holstebro har fået til opgave at stå for en ny- og ombygning af Handelsskolen København Nord i Frederikssund. Projektet er tegnet af TNT Arkitekter.
I efteråret 2012 kan eleverne på Handelsskolen København Nord i Frederikssund tage en ny 1.700 m² stor skolebygning i brug.

Ifølge flere medier er det vestjyske Gråkjær, der skal opføre byggeriet, der samlet løber op i 33 mio. kroner. Udover den nye tilbygning omfatter projektet totalrenovering af en eksisterende bygning:

- Vi glæder os til at give vores elever nogle fantastiske undervisningsforhold. Byggeriet bliver fleksibelt, så vi kan gøre lokalerne større eller mindre afhængigt af behov. Desuden skal det være muligt at udvide skolen, for vi tror på, at Frederikssund vil vokse i fremtiden på grund af ny motorvej og ny bydel syd for byen, siger handelsskolens direktør, René van Laer, ifølge skolens egen hjemmeside.

Bygningen er tegnet af TNT Arkitekter. Den opføres i to plan og indrettes med ny fællessal, kantine samt nye klasselokaler. På det energimæssige område er der stillet høje krav til byggeriet, som kommer til at overholde kravene i lavenergiklasse 2015:

- Det er vigtigt for os at opfylde disse krav - dels af hensyn til indeklimaet, der bliver meget bedre, og dels af hensyn til energiforbruget. Vi synes, det er vigtigt at fortælle unge mennesker, at de går på en skole, hvor vi skåner miljøet, siger René van Laer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094